Siirry sisältöön

Tietoturva-asiantuntija

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani

Työpaikan kuvaus

Haemme tietoturva-asiantuntijaa Funet CERT:n tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sijoituspaikaksi on mahdollista valita Espoon lisäksi myös Kajaanin toimipiste. Tehtäviin kuuluu järjestelmiemme kehittämistä ja ylläpitoa, koko Funetin tietoturvayhteistyön tukemista sekä kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä tietoturvan sektorilla.

Työpaikan vaatimukset

Toivomme sinulta kokemusta teknisestä tietoturvasta ja linux-järjestelmien ylläpidosta sekä intohimoa oppia jatkuvasti uutta – erityisesti tietoturvaan liittyen. Arvostamme tietoturvasertifiointeja kuten SSCP ja GIAC sekä ymmärrystä ohjelmistokehityksen menetelmistä. Työssä vaaditaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä asennetta ja hyviä kommukointi- ja ryhmätyötaitoja niin suomeksi kuin englanniksi. Muukin kielitaito on eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa, monikulttuurisessa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa on kannustava ja avoin työilmapiiri, hyvät henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit. Tavoitteenamme on, että viihdyt ja kasvatat omaa osaamistasi CSC:llä muiden asiantuntijoiden tukemana. Meillä voit halutessasi vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.

Huomioithan, että valituille hakijoille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys tehtävään valitsemiselle.


Mikäli kiinnostuit, hae 1.2.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palkkaava esihenkilö Harri Kuusisto harri.kuusisto(at)csc.fi.CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani