Siirry sisältöön

Sovelluskehittäjä ServiceNow kehitykseen

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani

Työpaikan kuvaus

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy tuottaa monipuolisia tietoliikennepalveluja osana kansallista tutkimusjärjestelmäämme. Haemme nohevaa ja oppimishaluista sovelluskehittäjää osaksi ketterän kehityksen tiimiä ylläpitämään ja kehittämään CSC:n ServiceNow ympäristöä. Osana dynaamista tiimiä pääset kehittämään monipuolisesti uusia toiminnallisuuksia ja digitalisoimaan yhtiömme prosesseja.

Työpaikan vaatimukset

ServiceNow-osaaminen ei ole välttämätöntä. Kokeneet kehittäjämme perehdyttävät sinut ServiceNow-kehitykseen kunhan sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, ohjelmointitaitoja, kiinnostusta oppia uusia asioita, dokumentaatiotaitoja, ohjelmisto-/sovelluskehittäjän koulutus tai työkokemusta alalta.

Eduksi katsomme javascript ohjelmointiosaamisen, tietokantaosaamisen, tietojärjestelmäintegraatio-osaamisen, tietämyksen palvelunhallintaprosesseista (Esim. ITIL tai FitSM), soveltuvan tutkinnon suorittamisen ja tietysti ServiceNow-osaaminen on plussaa.


Henkilö voidaan palkata joko Espoon tai Kajaanin toimipisteeseen. Lisäksi meillä on joustavat etätyömahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Niemi (janne.niemi(at)csc.fi), puh: +358 9 457 2008. Hae viimeistään 7.2.2023.CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani