Siirry sisältöön

Microsoft Specialist (Senior IT Specialist)

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani

Työpaikan kuvaus

Etsimme joukkoomme oppivaa ja osaavaa Microsoft-asiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään Eduuni- ja Tiimeri- yhteistyöpalveluita (http://eduuni.fi) koulutukselle, tutkimukselle ja valtionhallintoon.

CSC:n Eduuni-tiimi etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla yli organisaatiorajojen levittäytyvien hankkeiden, projektien ja tiimien yhdessä työskentelystä saataisiin entistä joustavampaa ja turvallisempaa. Sinulle tietoturva ei ole joustavien palveluiden vastakohta, vaan mahdollistaja.

Eduuni-konseptiin perustuvia palveluja käyttää jo yli 60 000 henkilöä korkeakouluissa ja valtionhallinnossa. Eduuni-tiimissä sinulla on mahdollisuus oppia uusia teknologioita kokeneiden asiantuntijoiden seurassa, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin yhteistyöpalveluihin ja työskentelytapoihin niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Palvelutuotanto tapahtuu pääosin Microsoft-ympäristössä omassa konesalissa, mutta Microsoft Azure -palveluiden käyttö palvelutuotannon tukena on kasvussa. Eduuni-konsepti sisältää tällä hetkellä SharePoint-, Confluence- ja Jira- ohjelmistot, jotka on tuotteistettu yhtenäiseksi yhteistyöpalvelukokonaisuudeksi. Palvelukokonaisuuden yhdistävä tekijä on Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallinta, joka perustuu Microsoft AD FS -teknologiaan.


Työpaikan vaatimukset

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Noin seitsemän hengen tiimissämme on avoin ja rehellinen toimintatapa. Jaamme sekä onnistumiset ja epäonnistumiset yhteisinä oppimisen mahdollistajina. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset osaamista seuraavilta osa-alueilta:

 • Windows-palvelinympäristöjen ylläpito ja kehittäminen
 • Active Directory, SQL, PowerShell
 • Microsoft Azure peruspalvelut
 • Tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi
 • Ymmärrys tallennus- ja virtualisointijärjestelmistä
 • Tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus
 • Tiimi- ja projektityöskentelytaidot


Mikäli sinulla on osaamista myös joistain seuraavista osa-alueita, katsotaan se eduksi:

 • SharePoint, Confluence ja Jira -palvelintuotteiden tuntemus
 • Julkisten pilvipalveluiden tuntemus (Azure, M365)
 • Tietoturvaosaaminen, standardit ja prosessit (esim. ISO 27001, Katakri, ITSM/ITIL)
 • Ohjelmointikielien tuntemus (C#/.NET)
 • Microsoft ja muut sertifioinnit katsotaan eduksi.

Hae viimeistään 7.3.2023. Lisätietoja tehtävästi antaa Sami Saarikoski, sami.saarikoski(at)csc.fi, puh: +35894572388CSC – IT Center for Science is a non-profit state enterprise with special tasks. It is owned by the Finnish government and higher education institutions. We develop and offer high-quality ICT services for research, education, culture, public administration and companies to enhance our customers’ success and ultimately benefit society as a whole.


The accomplished staff forms the grounds for our success. We offer interesting tasks in an encouraging atmosphere, and the opportunity to develop your own expertise in an international company that has long traditions. At CSC, your colleagues are friendly and enthusiastic top-notch experts in their field. You can be based in our modern offices in either Espoo (greater Helsinki area) or Kajaani (northern Finland). CSC has a flexible office policy, allowing working from home a desired fraction of time.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani