Siirry sisältöön

Kesäharjoittelijoita, Viestintä, Tapahtumat, Asiakastuki, Myynti & Markkinointi

Suomi, Uusimaa, Espoo

Työpaikan kuvaus

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi sekä kokemaan ja oppimaan uutta?

Harjoittelijana saat mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten tehtävien parissa ja kehittää omaa osaamistasi tulevaa työuraasi ajatellen. Työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka mielellään jakavat osaamistaan kanssasi.


Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo jonkin verran kokemusta ja jotka kykenevät siirtämään opinnoissaan oppimansa asiat käytäntöön ja ovat motivoituneita ja innostuneita tiimipelaajia.


Seuraavat paikat ovat avoinna Espoon Keilaniemessä viestintään, tapahtumiin, asiakastukeen, myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tiimeissä ja tehtävissä. Katso tarkemmat kuvaukset alta.Harjoittelija yritysviestintään


CSC:n viestintäryhmä vastaa laajasti koko yrityksen viestinnästä, maineenhallinnasta, työyhteisöviestinnästä ja liiketoimintojen tukemisesta viestinnällisissä asioissa. Meillä on keskeinen rooli CSC:n vaikuttavuuden viestimisessä. Etsimme harjoittelijaa avustamaan monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Ydintehtäviin kuuluu avustaminen meneillään olevassa verkkosivu-uudistuksessa, ja tämän lisäksi tarjolla on monipuolisia tehtäviä muun yritysviestinnän parissa: työyhteisöviestintää, sisällöntuottamista, kirjoittamista, some-päivystystä ja henkilön oman osaamisen mukaan räätälöityä muuta viestinnän työtä.


Toivomme, että sinulla on kokemusta viestinnän suunnittelusta ja osaamista julkaisujärjestelmistä ja verkkotekstien tuottamisesta. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sinulla on hyvä kirjoitustaito, some-osaamista sekä reipas, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Olet opinnoissasi mahdollisesti suuntautunut erityisesti verkkoviestintään tai yritysviestintään ja olet opinnoissasi jo mahdollisesti loppusuoralla.


Avainsanat: Viestintä, sisällöntuotanto, verkkosivut, sosiaalinen media, kirjoittaminenHarjoittelija koulutusten ja tapahtumien tuotantoon


Etsimme viestinnästä kiinnostunutta tapahtuma-alan harjoittelijaa Events and Training Development -ryhmäämme tukemaan verkko-opetuksen, webinaarien, ja tapahtumien tuottamista.


Toimenkuvasi on monipuolinen. Työskentelet asiakaskoulutuksen ja tapahtumatuotannon tehtävissä sekä koulutusten kehitystehtävissä. Toivomme sinulta aktiivista osallistumista asiakaskoulutuksen ja tapahtumien erilaisiin tuki-, viestintä- ja markkinointitehtäviin.


Niitä voivat olla esimerkiksi:

 • digitaalisten- hybridi- ja face-to-face -asiakaskoulutusten ja tapahtumamateriaalien ja verkkosivujen toteuttaminen
 • webinaarien editointi, tuotanto ja markkinointi
 • koulutusten ja tapahtumien suunnittelu ja tapahtumiin osallistuminen


Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta tapahtumatuotannon suunnittelusta, prosessien ja kustannusten hallinnasta, koordinointitaitoja, sujuvaa englannin kielitaitoa, sekä käyttökokemusta oppimisympäritöistä (esim. Moodle). Olet mahdollisesti suunnannut opintojasi tapatumatuotantoon ja -suunnitteluun. Kiinnostus koulutus- ja tiedemaailmaa kohtaan on myös eduksi. Tässä tehtävässä pääsisit aloittamaan jo huhti-toukokuussa.


Avainsanat: asiakaskoulutukset, verkkokoulutus, tapahtumatuotanto, verkko-oppimisympäristöt, viestintä, markkinointi
Koordinointi ja viestintä harjoittelija


Etsimme kahta koordinaattoriharjoittelijaa tutkimus- ja koulutusinformaation hallintaan erikoistuneeseen ryhmään RIM (Research Information Management). Tehtävät liittyvät avustamiseen koordinointi- ja viestintätehtävissä, sekä Research.fi portaalin ja muiden palveluiden kehittämiseen. Ryhmän muut koordinaattorit tukevat tehtävissä. Tehtäviä ovat mm.

 • Viestintätehtävät liittyen palvelun hallintaan, sekä avustaminen asiakastuessa
 • Sekä sisäisten että ulkoisten kokousten, tapahtumien ja webinaarien fasilitointi ja organisointi
 • Palvelupäälliköiden ja koordinaattoreiden tukeminen heidän päivittäisessä työssään
 • Muita tukitehtäviä liittyen asiakkaiden tarpeisiin


Työ edellyttää organisointitaitoja, viestintätaitoja ja yleisiä tiimityötaitoja. Erinomainen suomenkielentaito sekä sujuva englanninkielen taito ovat myös tarpeen. Mikäli sinulla on ruotsinkielentaitoa, on siitä etua.


Olet mahdollisesti jo korkeakouluopintojesi loppusuoralla. Arvostamme myös, mikäli sinulle on kertynyt viestintään tai asiakaspalveluun liittyvää työkokemusta jo vähän ennestään.


Avainsanat: koordinointi, asiakastuki, viestintä, tapahtumien organisointiHarjoittelija tukemaan Sensitive Data -palveluiden toimittamista


SDS-ryhmä hakee kesäharjoittelijaa, joka on kiinnostunut tukemaan tutkijoita, opiskelijoita, lääkäreitä sekä opettajia heidän tutkimusprojektiensa aikana. Tarjoamme työkalut ja monipuolisen ohjauksen asiakkaiden kanssa työskentelyyn, viestintään sekä materiaalin tuottamiseen erilaisille asiakasryhmille moderneja viestintäalustoja hyväksi käyttäen. Olemme valmiit myös opettamaan palveluarkkitehtuurin käyttöä.


Avainsanat: asiakastuki, tutkimuksen tuki, viestintäHarjoittelija myyntiin ja markkinointiin


Haemme kesäharjoittelijaa vahvistamaan yritysmyynnistä vastaavan yksikön toimintaa kesän ajaksi. Tehtäviin kuuluu mm: sosiaalisen median toimenpiteiden kehittäminen ja myynnin tuki.

 • Some-sisältöjen suunnittelu ja tuotanto
 • Maksullisten kampanjoiden suunnittelu
 • Alan medioiden ja some-vaikuttajien seuraaminen
 • Tuotettujen some-sisältöjen tulosten analysointi ja kehittäminen
 • Yritysmyynnin kontaktien rekisteröinti
 • Myynnin tapaamisten sopiminen ja seuranta


Innostut erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisestä myynnissä, ja opiskelet soveltuvalla alalla, kuten esim. kaupallisia aineita, myyntiä tai markkinointia.


Avainsanat: sosiaalinen media, myynti, markkinointi

Työpaikan vaatimukset

Kesäharjoittelijamme työskentelevät yleensä toukokuusta elokuuhun, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia. Harjoittelun kesto on yleensä 3-4 kuukautta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023.


Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja valinnat teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioithan, että tehtävästä riippuen valittaville henkilöille voidaan teettää perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka hyväksytty läpäiseminen on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.


Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin rekrytointiprosessin tilanteesta viimeistään 5.3.2023.CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo