Siirry sisältöön

Kesäharjoittelijoita Taloushallintoon ja Toimitilapalveluihin

Suomi, Uusimaa, Espoo

Työpaikan kuvaus

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi sekä kokemaan ja oppimaan uutta?

Harjoittelijana saat mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten tehtävien parissa ja kehittää omaa osaamistasi tulevaa työuraasi ajatellen. Työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka mielellään jakavat osaamistaan kanssasi.


Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo jonkin verran kokemusta ja jotka kykenevät siirtämään opinnoissaan oppimansa asiat käytäntöön ja ovat motivoituneita ja innostuneita tiimipelaajia, mutta osa tehtävistä sopii myös esimerkiksi juuri vastavalmistuneelle ylioppilaalle.


Seuraavat paikat ovat avoinna Espoon Keilaniemessä taloushallinnon ja toimitilapalveluihin liittyvissä tiimeissä ja tehtävissä. Katso tarkemmat kuvaukset alta.Harjoittelija taloushallintoon


Haemme kesäharjoittelijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin 12 hengen tiimiin. Tutustut taloushallinnon eri osa-alueisiin ja olet sijaisena kesän ajan eri taloushallinnon toiminnoissa: ostoreskontra, myyntilaskutus, kirjanpito, avustusten seuranta sekä monipuolinen talousraportointi. Tutustut myös erilaisiin julkisen rahoituksen rahoitussopimuksiin, avustuspäätöksiin sekä rahoitusehtoihin. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätöinä, ja tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikaiseen tuntityöhön opiskelujen ohessa kesän jälkeen.


Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, myyntilaskutus, ostoreskontra, raportointiHarjoittelija toimitilapalveluihin


Haemme kesäharjoittelijaa vahvistamaan toimitila- ja toimistopalveluista vastaavaa tiimiä kesän ajaksi. Harjoittelijan tehtävät ovat monipuolisia. Tuotamme erilaisia toimisto- ja toimitilapalveluita ja vastaamme erilaisiin päivittäisiin palvelupyyntöihin Espoon Keilaniemessä.


Tehtävät eivät vaadi aikaisempaa työkokemusta, ja annamme niihin hyvän perehdytyksen. Tämä tehtävä sopii esimerkiksi ammatillisesta koulusta tai lukiosta juuri valmistuneelle. Innostunut ja työteliäs asenne sekä hyvät yhteistyötaidot ovat tehtävissä menestymisen kulmakiviä.


Avainsanat: toimitilapalvelut, toimistopalvelut

Työpaikan vaatimukset

Kesäharjoittelijamme työskentelevät yleensä toukokuusta elokuuhun, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia. Harjoittelun kesto on yleensä 3-4 kuukautta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023.


Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja valinnat teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioithan, että tehtävästä riippuen valittaville henkilöille voidaan teettää perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka hyväksytty läpäiseminen on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.


Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin rekrytointiprosessin tilanteesta viimeistään 5.3.2023.
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo