Siirry sisältöön

Kesäharjoittelijoita, Sisäverkot ja Tietoturva

Suomi, Uusimaa, Espoo

Työpaikan kuvaus

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi sekä kokemaan ja oppimaan uutta?


Harjoittelijana saat mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten tehtävien parissa ja kehittää omaa osaamistasi tulevaa työuraasi ajatellen. Työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka mielellään jakavat osaamistaan kanssasi.

Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo jonkin verran kokemusta ja jotka kykenevät siirtämään opinnoissaan oppimansa asiat käytäntöön ja ovat motivoituneita ja innostuneita tiimipelaajia.


Seuraavat paikat ovat avoinna Espoon Keilaniemessä sisäsäisen verkkoympäristön ylläpitoon, kehitykseen ja tietoturvaan liittyvissä tiimeissä ja tehtävissä. Katso tarkemmat kuvaukset alta.Kesäharjoittelija tietoturvatiimiin 


Security-tiimi etsii harjoittelijaa täydentämään tiimiään kesän ajaksi. Tehtävät voivat pitää sisällä henkilön osaamisesta riippuen koordinointitehtäviä, päivystystä, kirjaustehtäviä, haavoittuvuuksien ja tietoturvapuutteiden seurantaa sekä avustamista dokumentaatiotyössä.Kesäharjoittelija sisäisen verkkoympäristön ylläpitoon 


Internal Networks eli CSC:n sisäverkot ovat vastuussa CSC:n konesalien ja toimipisteiden sisäisistä tietoliikenneratkaisuista. Etsimme tiimiin harjoittelijaa, jonka tehtävänä on kehittää yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa niin langallista kuin langatonta lähiverkkoamme toimipisteissämme.


Tietoliikenteen osalta edellytetään niin teoreettista kuin käytännönläheistäkin kokemusta lähiverkkojen luonteesta, toiminnasta ja niiden kehittämisestä. Tietoliikenneopinnot ovat tehtävässä suuresti avuksi, mutta tärkeintä ei ole opintosuunta, vaan halu kehittyä ja kehittää yritystason tietoliikenneratkaisuja kaapeleista koodiin.


Pääasiallinen toimipaikka on Espoon Keilaniemessä, mutta tehtävä voi hakijasta riippuen sisältää myös Kajaanin toimipisteemme tietoliikenneympäristön kehitystehtäviä yhdessä paikallisten asiantuntijoidemme kanssa.

Työpaikan vaatimukset

Kesäharjoittelijamme työskentelevät yleensä toukokuusta elokuuhun, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia. Harjoittelun kesto on yleensä 3-4 kuukautta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023.


Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja valinnat teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioithan, että tehtävästä riippuen valittaville henkilöille voidaan teettää perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka hyväksytty läpäiseminen on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.


Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin rekrytointiprosessin tilanteesta viimeistään 5.3.2023.CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo