Siirry sisältöön

Kesäharjoittelijoita Palvelunhallintaan

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani

Työpaikan kuvaus

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi sekä kokemaan ja oppimaan uutta?


Harjoittelijana saat mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisten tehtävien parissa ja kehittää omaa osaamistasi tulevaa työuraasi ajatellen. Työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka mielellään jakavat osaamistaan kanssasi.

Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo jonkin verran kokemusta ja jotka kykenevät siirtämään opinnoissaan oppimansa asiat käytäntöön ja ovat motivoituneita ja innostuneita tiimipelaajia.


Seuraavat paikat ovat avoinna Espoon tai Kajaanin toimipisteissä palvelunhallintaan liittyvissä tiimeissä ja tehtävissä. Katso tarkemmat kuvaukset alta.Kesäharjoittelija FUNET-tiimiin


Tiimi osallistuu hallinnollisiin tehtäviin suomalaisille korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja muille Funet-organisaatioille tarjoamiimme erilaisiin Funet-verkkoyhteyksiin ja -palveluihin liittyen.


Harjoittelijan päätehtävinä on perehtyä Funet-palveluportfolioon, osallistua Funet-verkon ja -palvelujen kuukausiraporttien laatimiseen ja tarvittavan raportointidatan keräämiseen sekä tutustua asiakasrajapintatoimintaamme mm. tikettijärjestelmän ja www/wiki-sivustojemme kautta.

Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen käytölle (esim. OpenOffice, Excel…) sekä kokemusta viestinnästä ja dokumenttien laatimisesta. Valmiuksina odotamme myös halua uusien asioiden oppimiselle.


Sinulla voi olla noin 3+ vuotta korkeakouluopintoja takana mahdollisesti tietotekniikkaan tai tietoliikennetekniikkaan liittyvältä alalta, mutta opintosuuntaa tärkeämpää on kiinnostuneisuus IT-palveluja ja/tai tieto(liikenne)tekniikkaa kohtaan.


Avainsanat: raportointi, dokumentointi, koordinointi, kommunikointi, asiakaspalveluKesäharjoittelija palveluhallintatiimin


Palvelunhallintatiimi hakee kesäharjoittelijaa tukemaan prosessikehityksessä, loppukäyttäjädokumentaation päivityksessä sekä SNOW-kehityksen tehtävissä. Mikäli sinulla on tuntemusta palvelunhallinnasta, esim. ITIL-malli on tuttu, ja olet opintojesi loppusuoralla soveltuvalta alalta, tämä paikka voi olla sinulle. Tähän tehtävään voidaan palkata harjoittelija joko Espoon tai Kajaanin toimipisteeseen.


Avainsanat: prosessikehitys, palvelunhallinta, ITIL, dokumentaatio

Työpaikan vaatimukset

Kesäharjoittelijamme työskentelevät yleensä toukokuusta elokuuhun, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia. Harjoittelun kesto on yleensä 3-4 kuukautta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2023.


Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana ja valinnat teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioithan, että tehtävästä riippuen valittaville henkilöille voidaan teettää perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka hyväksytty läpäiseminen on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.


Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin rekrytointiprosessin tilanteesta viimeistään 5.3.2023.
CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion ja korkeakoulujen omistama voittoa tavoittelematon yritys. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.


Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds

Suomi, Uusimaa, Espoo, Kajaani